En vanlig kurshelg

mat på långa tyglar

Genom våra noggrant utvalda tränares pedagogiska upplägg på utbildningarna, en otroligt gemytlig anläggning att vara på (Eda ryttarförening) samt genom min hemlagade och ekologiska mat som alltsammans avnjuts i gott sällskap har jag kunnat erbjuda en verksamhet jag med stolthet och glädje presenterar. En verksamhet där jag månad om att ALLA ska känna sig välkomna, oavsett inriktning och förkunskaper – och oavsett vilken häst man har!

även en liten

Vi har teori och äter alla måltider i Eda ryttarförenings fina cafeteria. Skönt att värma sig där vintertid och svalka sig sommartid!

annakurs mars3

Maten som serveras på kurserna är hemlagad, eko/reko så långt det är möjligt och är tillagad med säsongens ingredienser och massor av kärlek! Den är alltid vegetarisk och finns i mängder!

matpaus

Eftersom jag själv är glutenintolerant, är jag mån om den med födoämnesallergi. Alternativ kost erbjuds därför alltid och till samma kostnad som övrig mat.

galenskap

Det blir många skratt och en fantastiskt god stämning där alla bjuder på sig själva på kurserna. Här försöker alla kursdeltagare på en ”Långa tyglar”-kurs att klara av bedriften att gå i en öppna eller om det var en sluta eller… vad var det nu igen? Väldigt nyttigt och inte alls så enkelt som det ser ut!

godis

Att vara med på kurs tillsammans med sin häst kräver mod. Därför får alla kursdeltagare med häst med sig en varsin godispåse hem. Innehållet är dock inte vanligt plockgodis utan något annat. Under helgen får nämligen alla kursdeltagare skriva positiv feedback till den som kommer med sin häst.

Vi har alla uppskattat att få med oss detta supernyttiga godis hem! (och fler än jag har nog läst lapparna om och om igen…)

gäststall

Hästarna övernattar i det fina gäststallet och på dagarna finns tillgång till små rasthagar. Rider eller tränar hästarna gör vi vanligtvis i Eda ryttarförenings fina ridhus, men är vädret vackert kan vi vara ute på den lilla ridvolten.

träning saffie