Hästtransport till uthyrning

transporten

Med enorm stolthet och glädje presenterar jag den sprillans nya hästtransport som jag och Björkbacka kursgård äger tillsammans: Ett Cheval Liberté Gold Touring-släp, 2015 års modell, registrerad på 1400 kg totalvikt.

Registreringsnumret är ”YAF551″. Jag rekommenderar att du kikar på släpvagnskalkylatorn så att du garanterat vet att din bil får dra släpet, då du själv ansvarar för att framföra ekipaget på ett säkert och lagenligt sätt.

För allas säkerhet, skrivs uthyrningskontrakt där alla rättiheter och skyldigheter för båda parter framgår. Transporten är försäkrad för uthyrning och jag är godkänd för F-skattsedel. Alla priser är inklusive moms.

Mellan varje uthyrning sanerar vi transporten, för att minimera risken för smittspridning. Med transporten följer även en ”städhink” där det finns utrustning för dig som hyr transporten att rengöra med, samt information om hur transporten ska rengöras.

Transporten är utrustad med extra stor fronturlastning, väggar och golv i aluminium, sänkt chassi med Pullman komfortfjädring som ger en mjuk, behaglig och ”tyst” resa för hästen och bättre vägegenskaper eftersom tyngdpunkten blir lägre. Riktigt låg step-up eller ramp för valfri lastning.

baklastningen
Säkerhetsbommar, sparkskydd och kuddar för säker och bekväm resa. Extrautrustat med broddmatta (skyddar golvet och hästarna) samt trekvartsbom för den häst som vill åka brett.
Nya modellen med öppningsbara fönster med dragskydd och mjuk mellanvägg.

Ett ljust och rymligt släp som ligger som ett smäck efter bilen.

transporten 2

Pris:

Dagshyra måndag-torsdag: 450 kronor inklusive avgift för sanering.

Dagshyra fredag-söndag: 550 kronor inklusive avgift för sanering.

Hel helg: 900 kronor inklusive avgift för sanering.

Transporten bokas på:

https://boka.se/Bjorkbackakursgard/info

Eller genom telefon: 0736-242918 (gärna sms)

Sker avbokning senare än 48 timmar innan, debiteras full avgift.

Varmt välkomna!

Nina.